Thailand

Flygresan hit gick kanon, var jätte skönt att flyga över natten, gjorde att de inte kändes lika långt. Även om man kanske inte sov så mycket så var de nog en fördel för inte va vi väl trötta då vi väl landade i Thailand för första gången, men inte kändes de heller konstigt att sova kl 14-15 svensktid heller för d var vi helt döda efter några timmar i solen och med den konstanta 37 gradiga värmen.

Idag har vi bytt hotell till ett 3.5 tjärnigt jätte fint hotell i samma område av Krabi som de första, Ao Nang. Här bor vi med pool och gångavstånd till stranden och long-tail båtarna som tar oss till öarna. Priserna här är sjuka. Från det första hotellet till de andra tog vi en moppe taxi för totalt 20 kronor och då hade inklusive dricks! Igår åt vi en middag ute inkl dricka för 100 lappen! På hotellet här har dom även happy hour mellan 15-17 då man får två för en på drinkar, serverade direkt till ens stol vid poolen, för totalt 34 kronor! Helt sinnes sjukt!

 

 

Vi har varit väldigt försiktiga med solen och smörjer in oss som gamla pensionärer, men de kan vi nog skratta oss lyckliga åt för träffade en svensk kille förut med blåsor på axlarna.

Allt som allt är vi väldigt nöjda med våran semester hittills och tror den bara kommer bli bättre. Första timmarna var jobbiga med den konstanta värmen men i dag har det känns mycket bättre och vi har kunna njuta i fulla drag. Vi har dock varit mycket dåliga på att ha med kameran ut men vi skall bättre oss på den fronten J

Nu har vi precis duschat och skall snart ge oss ut och äta middag på stan i Ao Nang!
Hoppas alla mår bra där hemma!

 

 

Hotellets pool :)

 

 


Kommentarer
Postat av: mamma

Skönt att det ordnade sig.Vi bodde oxå i Ao Nang.

det skall bli så skönt att få lämna detta snöblask

och komma till värmen

kram

2010-03-26 @ 18:24:20
Postat av: Linda

Åh, varit i Ao Nang två gånger. Ena gången med mamma och pappa, då var vi ut till Poda Island full med apor. Andra gången backpackingen. Fast vi bodde ute på Hat Ton Sai, billigaste stranden, rätt skabbig men fastlandet är rätt tråkigt utan vettig strand tyckte vi :P Paddlade till Railey Beach, både östra och västra (ena snordyr, andra klätterstrand). Sen i mitten finns den där stranden som jag kanske berättat om: Med en grotta full med snoppar (http://trynhilda.blogg.se/images/kajak5_1199971461.jpg), hahaha! Jättefin strand dock. Jag rekomenderar verkligen paddling. Vi hittade egna små stränder och sånt (http://trynhilda.blogg.se/images/kajak2_1199971303.jpg). Sjukt trevligt!



Hoppas ni har det grymt! Kram!

2010-03-27 @ 15:25:26
URL: http://lindabergquist.blogg.se/
Postat av: Daniel - Swese

Gött mos!!!! Ta med dig solen hem ;)

2010-03-28 @ 20:37:18
URL: http://www.swese.se
Postat av: Camilla

Tack för tipsen Linda, vi håller oss dock från vattnet lite för kommer välldigt mycket oväder, åskar så jag tror ja ska dö av rädla här i bland och kommer regnskurar så man inte kan gå ut, men vi har de fint där vi är, där man kna söka skydd de minuterna de regnar =) Men aporna har vi träffat iaf!



Hoppas ni får de bra på er resa mamma !

2010-03-30 @ 16:59:46
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: Ylva Östergren

Tycker mycket om det du skrivit! Spännande att se en del fina saker och inte endast det generella grejerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

2010-11-30 @ 08:18:48
URL: http://jade.se/reseguide/bangkok

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0