Höjden av trötthet..


tr?Tidigare har jag hört att höjden av trötthet är att sitta på sängkanten och inte orka lägga sig ner.. haha men de jag gjorde i dag måste va i klass me de asså.. och de är att slänga tvätten i toastolen istället för tvättkorgen och inte märka de :p haha jag fick ett gott skratt då jag märkte vad jag hade gjort (pst säg inget till johan då kommer han aldrig våga tvätta ;) )

Ja snart är även denna tentavecka till enda, i eftermiddag skivs sista tentan för denna gång, och ja hade icke klarat
en dag till tror jag... jag är så trött... men ändå vet jag att när jag går ut från tentasalen i dag kl 18 efter 4h slit, kommer jag  ändå tänka tanken, " hade jag inte kunnat plugga lite till?" Nu vet jag svaret och svaret ÄR Nej, men tanken kommer ändå komma upp senare i dag... jag vet de... men om några dagar har stressen och ångesten lagt sig och om några veckor kommer nervositeten sätta i gång, för man vet att snart är dommedagen nära då resultaten kommer... Sen efter de har allt börjat om ingen, och de är bara veckor till nästa tentavecka....

Annars så ska jag och Johan åka och hälsa på Mor och Far i sthml till påsk och sedan även vidare till Lillasyster ink pojkvän i sundsvall och så klart även Karro =)

Den som villl håller en tumme eller 5 för mig idag mellan 14-18 :D De kan behövas!

Nalle Puh fundering...image73


När jag var på väg hem i går mötte jag på den smala gångvägen jag gick på mitt i regnet, en  man som var ute och joggade.. När jag gick och funderade på vilket håll han egentligen sprang åt.... kom en sån där liten tanke upp i min lilla stackars utarbetade hjärna.. och när jag tänkte på min tanke, kom jag på en annan tanke... Att tanken jag just tänkte, lät som en typiskt Nalle Puh tanke....

Tanken jag tänkte innan jag började tänka på att tanken var som en Nalle Puh tanke var..

" Om en person springer framför dig, och du inte riktigt kan bestämma om han springer mot eller i från dig... då måste det betyda att han springer mycket sakta.."

Min hjärna är ungefär som dagens blogginlägg, rörigt och utan förnuft eller innehåll :p

RSS 2.0