Då va de gjort!!

Jaha efter 5h med två avfärgningar, folieslingor i hela håret och en färgning så blev resultatet en blond Camilla igen... åter till sitt naturliga jag , nu ser jag ut som jag är, blond ;) Bölev helt ok, de är ju en process att få de bra iden, så lite oranga inslag blev de, men de blir nog bra till slut.. kunde inte låta bli att ta kort på mig själv, fjortis camilla :PFörberedelser för systers ankomst...

Nu är det snart dax för syster och hennes pojkvän att rukla in i Göteborg med hela sitt liv in knökat i ett släp... Skall bli kul att bo nära henne igen, de va ju ändå några åre sedan jag flyttade och har inte hunnit setts så mkt efter de, aksnke något vi kan ändra på nu.. Men efter att jag hade läst något Chrille hade skrivit kom jag på att den stackarn kommer ju behöva en ordbok för att klara sig här i Götet, så här kommer en syster, lär och lär för snart är de verklighet!! Endel är ärligt stulet från Chrilles nattstad :P


Bamba= matsalen i skolan kallas så
Baitans= jätte stor
Bröta=föra oväsen
Flö=flytta, stick iväg
Knö=trängas eller knuffas
Möla= vräka i sig mat
Tapp=bensinstation
Tetig= någon eller något som är lite konstig/knäpp
Tjomme=udda typ
Tyken=uppkäftig
Åpen= Glupsk, girig
Änna=Lixom


Då blir de lätt så här..

Svenska = Götebosska
Sammarbetsvillig = Go Göbbe
Utåtriktad = Tjötig
Socialt kompetent = Käck
Expansiv = Bré
Seriös = Änna Tetig
Dynamisk = Brötig
Resultatinriktad = Åpen
Självgående = Knö sig
Lyhörd = Go Göbbe
Kreativ = Go i Hövvet
Ansvarskännande = Tjallebötta
Strategisk = Görfiffig
Handlingskraftig = Töff
Säljande = Tyken Tjomme
Stresstålig = Stöddig
Tända eld = Lönta
Springa = Köbba/lubba
Kommunicera = Tjöta
Ta plats = Knö
Flytta = Flö
Till exempel = Änna / änna dåva
Väl = La
Person = Tjomme / Göbbe


Några exmepel på meningar som bildas av detta språk...

"Kan ni vara vänlig & flytta på er" = "Ö DÖ, flö dig änna!!!"
"Har du verkligen tänkt igenom detta" = "È du go ellee?"

Bokstaven "r" behandlas speciellt när den står framför andra konsonanter... tex så blir Torslanda ---> "Tosslanda" eller kortedala blir "Kottedala"

Ja de var första lektionen i Göteboschka, vid frågor kontakta en äkta göteborgare på stan :P

Falsterbo..

Så då var man hemma igen och tillbaka på jobbet!
Helgen var otroligt lyckad :) Vart skönt att ha en lång helg men på nåt konstigt vis är jag inte ett dugg utvilad, haha :P
Falsterbo i helgen, kom hem i Lördags kväll och åkte direkt på Mickes 26.års fest, träffade en massa trevligt folk och avslutade natten med att vi däckade i sussies soffa, haha!

Falsterbo var en otroligt skön blandning av sol, hästar, fest och festivalliv. Ja de va en hejdundrande upplevelse må jag säga. För att vi skulle lyckas duscha fick vi först köa ett tag och sedan knö in oss två stycken i en liiiiten duschkabin för att en skulle kunna pumpa vatten medans den andra försökte duscha!  Haha herregud vilken syn! Och jag som aldrig vet när jag skall hålla mun utrpoar då jag inser att duschen äe på tok för liten för att man skall lyckas tvåla in sig utan at tvåla in den andre, hahha Sussie du tvålar ner mig oxå!! Fick endel fniss från duscharna intill :P
Att sedan fästa ett tält med sand som underlag är oxå en bra erfarenhet, speciellt när de blåser som fan! Å andra sidan kunde vi inte osva i tältet så länge, vaknade vid 06 av att de va minst 40 grader varmt, fick kasta oss ut i ren panik för att kunna andas... fick fortsätta sova utanför tältet istället i bikini :P

Nu skall jag jobba vidare och fösöka se det positiva med att jobba 3h till... Finns alltid något positivt i allt.. på nåt jäkla vis måste de finnas de!


När ringer du?!

Haha en mycket bra helg var då till  återigen slut, tycker helgerna går toligt fort !
Fredagen tillbringades med mina härliga jobbarkompisar, 5 tjejer intog Lounge kl 19 och drog sedan vidare till excet vid 22 då happy hourn tog slut, när kvällen var sluta och vi vinglade hem räknade vi ut att vi hade fått i oss 7 drinkar ett glas vin och en öl.. Tokigt de kan bli! Annars hade vi en mkt intressant diskution ute efter att ha insett av lite olika anledningar från flickorna att killars "sen" kan innebära när fan som helst... så vi ställde frågan på krogen :P
" Du pratar med en tjej på lunchen vid tolv tiden och ni skall träffas samma kväll efter jobbet, du säger att du skall ringa henne sen, när ringer du? " Haha vi fick lite olika svar, allt i från "så fort jag får tid över" till "dagen där på"! Det är bara att inse att killar är från Mars och vi tjejer från Venus.. De bästa svaret var nog " direkt efter jag slutat jobbet" och  "så fort jag får tid" var himmlans gulligt :)

Jaa de var en rolig kväll med öldrickande ur sugrör och en massa drinkar, kanske en eller två för mkt :P
Resten av helgen har vi skurat stallet, har skavstår på mina fingrar efter att ha hållt i en skrapa i x antal timmar..
Lördagskvällen tillbringade jag mend sussie, från 19-04 innan vi utmattade somnade :P Haha de va en grymt nice kväll.. tittade på hästhoppning, en hästfilm och pratade all skit vi kunde komma på.. Sen in på små timmarna planerade vi vår resa till falsterbo :) Ja de va en riktigt bra kväll, även om Ingela ringa och väckte oss kl 10 på morgonen för vi skulle fortsätta skura stallet! :P

Nä nu måste jag jobba lilte grann :)

Nalle Puh!

Ja jag bara älskar Nalle puh´s kommentarer dom är så otroligt klockrena!

Läs och lär av en mästare som har svar på allt!

" När du tittar på båda dina tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra"

"Fastän det är förfärligt gott med honung, så finns det ett ögonblick alldelles innan man förjar äta detn, som nästan är ännu bättre"

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. "

"För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."

Han har så rätt och han är så otroligt söt!

Annars så har jag sjuk träningsverk, satan i gatan va killen körde me oss i går, kunde inte ens dricka vatten då jag kom hem för mina armar skakade så mkt, och vi skall inte tala om hur de gick att höja armarna för att trätta håret precis efteråt! haha ! underbart, skall absolut ta de passet varje Måndag! Kände även av träningsverk i rumpan då jag gick i backen till jobbet :P

Ålen och hajen ett oslagbart team!

Hahah ja helgen har vart bra, norrlänsk picknick ute i gräset med magda... norrlänsk picknick innebär att man lyssnar på musk och dricker sprit på en filt , eller ja vin :P Hehe mk trevligt sen blev de lite singstar hemma hos mig när fanny anslöt :) Sen vart de iväg till pustervik för lite öl och fick en otroligt rolig beskrivning av mig och magda från alexander!
Magda klarar sig alltid hon är som en haj i ett akvarium me en massa guppis och du, du är som en söt ål som bara flyter omkring i din glans! Haha jag trodde jag skulle dö av skratt!! underbar beskrivning!

Annars har man fått lite sol denna helgen, mkt trevligt må jag säga :D

Nu är de dax att packa träningsväskan  inför morgondagfens krafftag! Börjar närma sig för min och sussies utflykt till falsterbo oxå, hoho ser jag fram i mot, kan inte bli en bättre kombination än party med hästtema!

Ta hand om varandra!

Ingen lyckad inställning om man skall springa själv i länsmansgården kvällstid...

Ja här sitter man på insidan och ser solen skina från en klarblå himel utanför, lätt längtan ut... Men kl 12 ska jag kasta mig ut och äta min lunch me gänget vid vattnet, myyys :) endel har med sig bikini vilket jag dock glömde i all hast i morse får ta de en annan dag!

Annars kom jag med en snilleblixt igår... För några år sen bodde jag i länsmansgården och där finns det ett fin fint motionsspår... och till länsmansgården är det bara 10 min med spåårvagn.. Så vad klagar jag på att de inte finns nånstans att springa?! Hallå eller! Idag skall detta utforskas efter jobbet :D

När vi endå var inne på prata springa i går på jobbet så kom vi in på att som tjej springa på kvällen och jag berättade om killen som hoppade på mig då jag sprang en kväll i elljusspåret vid studiegången... (http://catrool.blogg.se/2006/july/) Nån sa att man inte skall springa på kvällen.. Men är  de inte sjukt egentligen att man inte skall kunna springa en runda för att man som tjej skall behöva vara rädd över att bli attackerad i elljusspåret, hur sjukt är inte de... Nä jag springer den tiden på dygnet jag vill... Ingen lyckad inställning om man skall springa i länsmansgården på kvällstid tyckte killarna på jobbet.. Jag blir så arg på världen!

Torsdag, detta innebär att det snart är Fredag som i sin tur innebär att det snart är helg! undebrara helg, jag behöver sova! Nä om man skulle ta och skriva lite rapport kanske... The 2-propylheptanol + n EO was added to the autoclave and the..... jippie!


RSS 2.0