Trallalaa...

Nu vet ni va! Nu är min lägenhet så klar den kan bli innan de sista möblerna kommer den 31a Juli! Har tagit lite tid att få de klart men efter att ha fått en spark i baken gjorde jag klart allt i går :) Men ser mkt fram imot att få hem min säng, e inte alls kul att tränga in sig i en 90 säng som dessutom e skit hård!

Helgen har även varit mycket trevlig, speciellt i Fredags må jag säga då jag faktiskt, måste jag erkänna, blev totalt jätte slagen i fia med knuff! Även om jag kontrade lite på slutet ;)

Annars så är examensarbetet bokat nu iaf! Så officiellt drar vi i gång i slutet av oktober! Men kommer nog behöva tjuvstarta redan i Augusti om vi skall hinna klart allt :) Skall bland annat får hyra en bil och dra ner till skåne och besöka dom som tillverkar en av de aktuella produkterna som vi skall undersöka!

Har även kommit i gång å tränat ordentligt nu de senaste! Sprang ordentligt för första gången förra veckan! SPrang i ca 40 min vilket var på tok för länge egentligen men kund einte sluta! Jag bara älskar att höra pulsen dunka och fötterna rytmiskt slå ner i underlaget... underbar känsla var de och tror de eller ej, känner ingenting i foten (hurra!!)

Nä nu är det lunch, ris och lövbiffgryta ala Camilla väntar på mig i min lunch låda!

Over and out!

Trött ...

Ja då var man tillbaka på jobbet igen efter en lång helg.. Att man alltid tycks behöva en extra helg för att vila upp sig från en lång helg, tycker alltid jag är tröttare då jag kommer tillbaka på Måndagen än vad jag var då jag lämnade jobbet på Torsdagen :P Men så är de änna alltid! Kan även bero på vad man sysselsätter helgen med :P

Annars så skall jag i veckan på exjobbsmöte med företagen vi skall göra vårt exjobb hos till hösten! Skall bli spännande att träffa dom och se vad dom tänker om vårt kommande arbete!

Sen har även Solen tittat upp bland molnen precis, är det ite bara så underbart att få se den igen, hoppas den stannar kvar ett tag, jag behöver lite sol =) Hade faktiskt annars starka tankar på att lägga mig i solariet idag efter träningen :P

Annars ramlade jag över denna idag ... :D
Kan jag och Sussie behöva vecka 29 i falsterbo ! Hahah

Fem campingtips

  1. En tuba placerad på ert picknickbord på campingen kommer säkerligen skrämma bort de flesta som vill åt platsen bredvid er.
  2. Navelludd är perfekt material för att starta en brasa. Varning! Glöm inte att ta bort luddet från naveln innan ni försöker tända.
  3. Ett enkelt test för att bestämma om du är kvalificerad för att tälta ensam är att sätta en ficklampa till ditt ena öra. Om det lyser ut genom det andra örat är det helt okej för dig att sticka iväg ensam.
  4. Du kan med lätthet få upp eld genom att äta mexikansk mat och sedan andas på en torr träbit.
  5. I en kris kan snöret på din sovsäckspåse användas till att strypa en snarkande tältkompis.

Engelska

När man har 7 rapporter att skriva så blir det lätt att man i mellan åt glider i väg i tankarna... Idag gled mina tankar till engelskan och lite roliga missar man kan göra, som vi får låta bli att göra då vi drar Anna ;)

Tex är det tokigt dumt att gå in i en affär och be om att få köpa "a dress with pricks on" de kan missuppfattas grovt..
Och om man vill låsa in något i en box skall man absolut inte säga " I need a fack please "  dtta kan även det misstolkas av en renodlad engelsman, eller ja egentligen vem som helst :P

Annars finns det kanske många roliga direkt översättningar på städer..
Mina absoluta favoriter är ju

"Here sneezed duck" ----->Härnösand
"Live long time" ------------->Borlänge
"Elevator nobody"----------->Hisingen

Annars så hade vi en gasläcka idag och larmen gick "Brand och gasalarm, var god gå till samlingsplats.... Fire and gas alarm, please..." den har man hört så de räcker idag... så vi stängdes in tidigt i morse och fick snällt vänta tills faran var över och vi fick återgå till våra kontor, lite läskigt var de allt.. Men nu är allt bra och vi fick återgå till våra kontor efter ett tag :)Hela labbet är gult...

Haha ja varför blir man inte förvånad då jag nu kommer berätta att jag just färgat ett helt dragskåp och dess glv och lådor under GULT!
   Haha glömde trycka på "stop" då jag hade gjort en massa vattenhalts mätningar... så här satt ja på mitt kontor i godanro tills nån kommer och frågar om jag möjliggtvis glöt att trycka på stop? PANIK! Haha ja så de hade runnit ut karlfisher lösning över hela bordet och golvet och ner i alla lådorna... och för er som inte vet så färgar denna lösning allt GULT och är tokigt giftig, tur för mig att jag är så allergisk att jag inte känner nåt! Men dom andra fick gå ut lite då och då pga av stanken :P  Men jag var inte värst iaf, Hans, min chef hade glömt den på över natten en gång så hela flaskan hade tömts :P

Annars så regar det idag i Steungsund. typiskt... Hoppas vädret blir bättre i morgon kväll då de är fotboll! Hoppas Sverige är bättre äm vad tyskarna var i går iaf, ärligt va fan pysslade dom me igår?!

Idag skall jag hjälpa magda att sätta upp hennes stång i sovrummet, så hon kan dasa hela natten i helgen *hahah*

Har även haft en brottningsmatch med min garderob slutade 1-0 till mig om någon trodde nått annat! Men alltså oddsen va änna så där va! 1.4 m bred och 4 m hög garderob mot 1.69 m hög Camilla och ja... inte är jag 1.4 m bred iaf!
Fick i hop botten och ramen efter att alla delarna hade attackerat mitt huvud minnst tre gånger var iaf.. Men när ramen var uppe och taket skulle på så insåg jag att jag saknade stången som kläderna skall hönga på, som håller ihop hela skiten, så jag fick snällt inse att jag inte kunde bygga mer.. typiskt!

Tillbaka till labbet... de gula labbet...
Over and out!

Med hjärtat i historien och..

Med hjärtat i historien och blicken mot framtiden... Fan de citatet är så jäkla bra, de berör mig så mkt.. Speciellt nu... De västa är att de sitter  på ett plakat längst E6an då man kör in i kungälv :P

Satt i går å tyckte synd om mig själv eftersom att mycket av mitt liv rycktes bort i Måndags kväll... Men så tog jag tag i mig själv och tänkte, fa man får la göra nåt annat drastiskt då.. som att tex färga håret blont, eller ja kanske rätt?!

Så va säger ni nu då!? Igen... har frågat samma sak innan i denna blogg , men de va nog ett år sen nu... Dax att gå tillbaka till mitt ursprung som blondin?!

FÖRE:EFTER:

1: Blond


2: Blond ( med extra lockigar )3: (sånt tjockt hår som nedan kan jag ju inte få, men färgen e de ni ska kolla på! )Fasen helt plötsligt så ser ursprungsbilden helt jätte tråkig och ful ut :P

När det inte blir som man hade tänkt...


Att något som är så rätt kan bli så fel... Men ingenting är definitift...
Man behöver inte hugga av båda benen på engång, vi kan börja med att gå på kryckor ett litet tag och kanske att vi e framtiden klarar oss helt utan kryckorna..
Men även den erfarne får ont i händerna av att gå med kryckor.. de hör till, för man är född till att gå och springa på två ben...


RSS 2.0