Länge sen sist..

Fast jag har semester så har  man ändå hela dagarna uppbokade.. De är inte så att jag träffar så mkt folk eller så, men de finns så mkt att göra endå... Plocka städa, rensa fixa... Gå ut och leka med hunden, rasta hunde, träna hunden, mata hunden, smörja in hunden, bada skitig hund osv osv, tur han är så Söt!

Igår var han dock inge vidare söt.. Var på första tillfället av hundkursen... Vi kommer in till banan ca 30 min för tidigt och möts av två snälla bernernsenner hundar... Helt plötsligt förvandlas min söta lilla knähund till en killerdog!! Han spottade och fräste visade tänderna skällde morrade om vart annat... Han va heeelt galen... Ja fick gå ut för jag skämdes så.. Sen var inte de hundarna me på våran kurs så resten av kursen gick bra. FIck beröm för att jag hade sån bra ögonkontakt med min hund, de kändes bra med tanke på att den tränaren innan hade uttalat att Den där basenjikorningen kommer du nog få arbeta ihjäl dig med och förvänta dig inte allt för stor framgång typ... Men sen efter kursen ändrade han sig och detta erkände han även för hela gruppen på slutet... De tyckte jag va bra gjort av honom...

Pratade med han som ägde hundarna som Terence ville döda och han var en av instruktörerna på kursen och han lovade att  vi nästa gång skulle träna hundmöten med dessa två stora nallar.. De kändes bra :)

 Vi kom hem kl tio.. Jag va helt slut med tok ont i huvudet och insåg sen att jag hade vart ute med hunden i över 5h... gick hemifrån kl 16.45 för att kunna ta bussen till hundrastgården i en timma eller två för att han skulle få göra av me lite energi och bli trött (fungerade tydligen inte han skulle behövt ca de tredubbla)

Även om vi är två i lägenheten nu så är de ensamt... Min stackars karl jobbar hela sina alla vakna timmar känns de som.. Han kliver upp kl sex och kommer hem och äter sent på kvällen och sen är de dax att sova... Men så är de väl att leva med en sjöingengör skulle ja tro... eller nä för  "riktiga" sånna är hemma 3 v och jobbar 3.... Min sjöingenjör är aldrig hemma, känns de som... Men han är min stora kärlek ändå så vad gör man inte... <3

Ett meddelande och migrän..

I dag har inte varit kul, legat i soffan oavbrutet i princip med bankande huvudvärk... Nästan lite ironiskt med tranke på vad dom sa på mödrarvårdscentralen i går.. Varför migränen alltid kommer precis i samband med att jag äntligen lyckas slappna av de är för mig en gåta... Men i morgon skall jag va bättre för ska tydligen bli tokfint väder!

Kanske inte alla som lagt märke till de men i många sammanhang har jag undvikit att berätta vissa delar av händelser eller gått runt vissa personer.. Genom att göra de känns de som jag har skyddat någon som egentligen kanske inte förtjänar de och skymt undan någon som verkligen förtjänar att glänsa... Så from nu slutar jag upp med det... Om någon känner sig tilltalad och motförmodan mår dåligt av eller inte vill veta hela sanningen föreslår jag att den personen slutar läsa min blogg, för de har jag nu gjort med vederbörandes.

Nu ska jag och min migrän laga mat och sedan föröska mig ut med hunden... De är typ vad som är på schemat för resten av denna dag..

"när de invanda mönstren bryts, kan helt nya världar uppstå"

KK-Kalas

I går gick kalaset som firade min 25års dag av stapeln... Temat var KK-kalas, vilket innebär att vi åt kräftor och klädde ut oss till något på K.. Vi hade mycket påhittiga besökare må jag säga och en mycket trevlig kväll,lätt värt allt slit med förberedelserna :) Vi fick under kvällen möta katt, kadett, karlson på taket, Kill Bill, Kölappsautomat, kortlek, Kronprinsessa, Kickboxare, Kung, Kines och Kamphund:)

Kronprinsessan och Kadetten :)
Karlsson på taket Kines och Kapten
Kines, Kill Bill och Kickboxare ( och min Kamphund med )Kadett, Katt, Kung och KaptenAlbert är en kortlek och tyvärr tyvärr syns inte Annas helt hemmafixade kölappsautomat hon hade hängande över axlarna, hur snygg som heslt!Update..

Nu var de länge sen igen va.. Men fasen de blev mycket där ett tag, allt hände på samma dag.. Men nu är jag tillbaka :)

Har lite bilder som får funka som update från bland annat min födelsedag :)

Födelsedagen firades först i Stockholm :) Doggen va så klart med han me, han älskar att åka bil :)

Smörgåstårta ala Mamma serverades såklart till champangen :D Observera den söta broderade skylten!! :DFick sedan då jag kom hem en mycket snygg väska av Magda, BLAND ANNAT, fick typ sjukt mycket av henne, helt galet! Hon e min favorit hon!


Bonus bild på Terry :D

Fick även en massa fina saker av pojkvän och jätte fin tavla av Linda, Men de har ja inge bilder på här så de blir till nästa update :)


Timmarna är räknade, idag lämnar han oss..

Så var det dags, dagen man fruktat så in i norden är här.. Dagen då Bizmark skall lämna oss i sorg.. Var och tog farväl i går, var tyngre än jag trodde det skulle vara, men de är alltid så.. När man väl står där och skall säga hejdå är det så svårt.. Vad skall man säga vad skall man känna... Jag sjunger alltid en sång för mina hästar då dom skall lämna världen ( Ja tyvärr har jag fått varit med om att ta bort ett antal..) .. Tycker den är otroligt vacker... Så denna sjöng jag hans box i går och nu får även ni den..


Vem kan segla förutan vind?
Vem kan ro utan årar?
Vem kan skiljas från vännen sin
utan att fälla tårar?

Jag kan segla förutan vind,
jag kan ro utan årar,
men ej skiljas från vännen min
utan att fälla tårar.


 
R.I.P min älskade
Bizze..

RSS 2.0