Bugg och studentklubben

Jaa då har vi haft första lektionen nu med dom nya buggeleverna, var sjukt roligt att vara tillbaka igen, blír alltid lika glad av att få vara på fysiken och göra de jag tycker om :) Gick iaf bra med de nya eleverna, var lite mer noggranna med grunden denna gång och hoppas de skall ge ett bra resultat med fina grundsteg genonm hela kursen :) Efteråt behöll vi traditionen från tidgare år och tog en öl (eller åtta..) efter kursen, fick ändå med oss 4 elever faktiskt :) Känns lite tomt utan de "gamla gänget" dock men men :)

Efter ölen drog jag och Peter vidare till Studentklubben på valand och fastnade tilloch med på bild, haha !Nu sitter jag här en Fredagskväll och finslipar på min inlämningsuppgift i teknikhistoria... Plugghäst ja visst...

Bonusbild på min älskling..Kvinnlig ordlista

Skrattnet kan va sjukt roligt och sjukt informerande...


Kvinnlig ordlista


"OKEJ":

Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! ANVÄND ALDRIG ORDET "OKEY" FÖR ATT BESKRIVA HUR EN KVINNA SET UT! Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.


"FEM MINUTER":

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.


"INGENTING":

Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".


"GÖR SOM DU VILL" (Med höjda ögonbryn):

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att
kvinnan blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen bli...


"OKEJ GÖR SOM DU VILL" (Med vanliga ögonbryn):

Med detta menar kvinnan:"Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Du kommer få ett "gör som du vill" (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer prata med dig först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.


"DJUP SUCK":

Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som "den onödige".


"LÄTT SUCK":

Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillståndet, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.


"DET ÄR OKEJ":

Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.


"TACK":

En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.


"TACK SKALL DU HA":

Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".


För er vetskap..

Hittade detta på skrattnet, sjukt bra...

Saker kvinnor tycker män borde veta

 1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen ändå.
 2. Vi ogillar "talking dirty" precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
 3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
 4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
 5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
 6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att göra något rart räddar ditt skinn varje gång.
 7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
 8. Storleken har visst betydelse.
 9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du är Mr Big.
 10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna - inte oss.
 11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
 12. Det är bra att vara känslig - ibland.
 13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel - be om ursäkt.
 14. Var lite påhittig, bio och en middag ger dig inte alltid det du vill ha.
 15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det...
 16. Modepolisen finns visst! Och han ser oss...
 17. Be oss inte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
 18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
 19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det.
 20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
 21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
 22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars, vi hatar det.
 23. Även om du tycker att det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så är det inte det.
 24. Jämför inte våra bröst med Pamela Anderssons, hennes är fejk.
 25. Det är inte fräckt att smätta iväg snorkråkor.
 26. Vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
 27. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
 28. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta i en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll, varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
 29. Viktigast av allt: Vi har alltid rätt - glöm aldrig det.


Sjukt het...

Haha ja är sjuk, men endå pigg i huvudet... Drar ännu en paralell till Monica i vänner då hon är sjuk, haha ja ni som sett avsnittet vet va ja menar :D

Ibland är de även bra att ha vänner som jobbar i butik, fick nämligen denna underbart snygga korsett i går :) Hur fin är inte denna lixom!! Så till helgen skall jag å Magda ha "korsettutgång" ja alltså med jeans till då så klart... :pJag som inte tycker om rosa, men se hur de gick!

Och ja Mamma de är meningen att ja ska ha Jeans till ! :)

Dagens citat kommer från Joey i vänner... han ger ett tips på hur man kommer i håg torsdag, han menar att Torsdag är den tredje dagen: 
 "Monday, one day. Tuesday today. Wednesday. What? Huh? Thursday. Third Day!!"

Dagens ridpassLitet hinder, stort hopp :PFull fart :)

Lagom dålig balans i dag..

Ja så här dagen efter så har man inte världens bästa balans och de man då minst önskar sig när man väl pallrat sig ur sängen, mockat tre boxar och kravlat sig upp på hästen... De är just en studsande bråkande häst, en sån där Bizmark ni vet... Ni förstår, med ökat spritintag så försvinner balanskänslan, även dagen efter gäller detta, kanske ännu mer då man sitter på en studsboll till häst med vinterkänslor (?) Tur säkerhetsvästen satt på plats, tycker ändå om min studsboll, världens bästa studsboll är han :)

Hade en tokigt rollig kväll igår, även om kvällen innebar vissa stunder av allvar med så  var det länge seda jag skrattade så mkt som då jag å Sussi berättade om vår Falseterboupplevelse i duschen, ja underbar fika på Tintin kl fem på morgonen haha :D
Var även spännande att besöka magdasjobb kl 22, inte helt nyktert för att hjälpe en ny tjej att stänga, som sagt... spännande!

Myshästen :)


Kommentera mera!

Jag tycker folk är dåliga på att kommentera är nu asså fy skäms på er! Ser ju änna att de e folk som läser så kom igen ge mig en rad på vägen ut :P För ja menar, de kaan väl ba inte va så att det BARA va jag som fann de förra inlägget roligt, väl? :P

Annars så har de nya kurserna börjat och de ser ut som de blir kanonsers :) Ganska mkr att göra men de e vi ju vana vid :)

Efter en incident tidgare i veckan så har jag inte funnit så mkt roligt att skriva men de kommer nog, snart kommer nog humöret tillbaka igen ska ni se, ja menar i morgon ska jag ju boka flygbiljett till Brighton och ja de är bara lite av vad jag skall göra i morgon.... I morgon blir grymt :D

Har ven pimpat min Dramat, sjukt snygg blev den, Tack Daniel :) Förövrigt så är Dramaten en uppfinning att dö för!Är det så hära man kapar ett plan? :p


Monica Geller vs Camilla Bergquist

Haha Johan och hans vänner påpekade ganska ofta att jag var välldigt lik Monica i Vänner, speciellt vid en incident då jag råkade visa johan, kanske lite lverdrivet, hur man öppnade en dragkedja på tvättkotget och att man faktiskt kunde öpnna dagkedjan och lägga I kläderna och sen stänga, ist för att lägg kläderna korgen ... Ja sånna tillfällen har gjort att mitt smeknamn ibland har blivit Monica.. Nu är det åter igen dax för skolstart och jag känner hur hela min kropp skriker efter rutiner, ska bli så sjuk skönt att få tillbaka de gamla goa rutinerna, jag tror jag trivs bäst då... Monica!!

      

GRATTIS DANIEL, efter detta går det bara utför ;)


"Det var en kyckling som hette gullefjun
Han skulle ge sig ut på promenad
Och solen lyste och gräset lockade
Och hela välden var så hjärtans glad
Det fanns ett hål uti hönsgårdsnät
Där genom trippade med lätta fjät
Den lilla gullefjun med mjuka silkesdun
Och alla hönsen sa ka-ka ka-ka"
GRATTIS MAGDALENA!

Ja nu har hon gjort de, efter år av slit så tog hon examen i går, min Magda :)
Så jag vill bara egentligen säga GRATTIS till Magdalena, nybliven socionom, snyggt jobbat!

Snart så lämnar hon Göteborg och Sverige för att resa jorden runt, kommer sakna att ha henne här hemma, sakna våra drickavindagar och tvätta med Queer :P Men strax därefter åker ju även jag :)Dagens citat kommer från wikipedia :P
"Socionom är en skandinavisk beteckning för en person som avlagt socionomexamen,  efter en yrkesinriktad högskoleutbildning i socialt arbete"

Vet inte..

Vet inte riktigt va jag vill skriva idag, kände bara att de va dax för en uppdatering kanske..
Har fått papprena från AVISTA nu så i morgon skickar jag in papprena om andrahandsuthyrningen till SGS, får jag bara ett OK från dom nu så är allt klaffat och klart inför vår avresa till Brighton :)

Hade även vår redovisning av vårt Examensarbete i går, gick verkligen kanon... Så ja nu är man klar, känns helt sjukt, men ack så sant...  Högskoleingenjör, galet!

Någon kallade mig idag för Hjärter Dam och jag själv ansåg mig mer som Fröken svår, men när jag läste texten till Fru Hjärter Dam så insåg jag att jag kanske hade fel... Hjärter Dam vs Fröken svår..

Fru Hjärter Dam - Lars Winnerbäck

Fru Hjärter Dam ditt skratt är bara tårar,
din skönhet är en lyckans miljonär
Men du ser nog aldrig vart och vem du sårar,
för ingen anar sorgen som du bär
Fru Hjärter Dam, din sorg har alla delat,
dina tårar är en allmän egendom
Men jag vill dig väl och det har alla velat,
så när ska du spräcka sorgens jungfrudom

Ref...
Dina tårar Hjärter Dam vill bara trösta så när faller du i gråt när faller du isär
När faller du för vinden som har burit allt det där
När faller du tillbaka till den du faktiskt är

Fru Hjärter Dam ditt skratt är allas lycka, ditt ansikte den vackraste fasad
En glädjens blåa ögon kan man tycka, men din sorg har spridit vemod i vår stad
Fru Hjärter Dam kom hit jag famnar om dig, och jag ger dig sen en dos av ensamhet
Fru Hjärter Dam låt ensamheten ta dig, tills du gråtit ut din hemlighet

Ref...
Dina tårar Hjärter Dam vill bara trösta så när faller du i gråt när faller du isär
När faller du för vinden som ska bära allt det där
När faller du tillbaka till den du faktiskt är

Fru Hjärter Dam vart har du tagit vägen, ditt rum står tyst var gång jag går förbi
Fru Hjärter Dam din sorg är angelägen, om att få komma ut och där förbli

Ref...
Dina tårar Hjärter Dam vill bara trösta så när faller du i gråt när faller du isär
När faller du för tanken som skall bära allt det där
När faller du tillbaka till den du faktiskt är

Ref...
När faller du i gråt när faller du isär
När faller du för tanken som har burigt allt det där
När faller du tillbaka till den du faktiskt är

Dagens citat är från Fröken Svår, Lars Winnerbäck..

"Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot dom som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår"

Snart är hon påväg igen, denna lilla flyttfågel.. som om hon aldrig fann ro..

Japp nu har jag äntligen hittat nån vettig människa som skall yra min lägenhet då jag är i Brighton :) Hoppas jag får papprena från Avista nu snart så jag kan skicka in allt till SGS så vi får detta svart på vitt, hade avrt så otroligt skönt att slippa oroa sig över den saken oxå, ja har så de räcker ändå lixom...

"ler igen....vet inte varför ännu, men förmodligen har det hänt något bra...hoppas jag finner vad!".... Med den meningen lännar jag din sida med ett litet leende på mina läppar jag med...

Dagens citat... 
"Livet består inte av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl..."
Tokigt dumt man inte är bra på kortspel...
Bilder och ännu mera bilder..

Haha ja älskar att ha en egen kamera, man kan ta hur mkt kort som helst när och hur man vill... Sjukt roligt åh nu förtiden är ju nästan detta en bildblogg än en vanligblogg, men ja ingen har ju klagat än så :p

Efter min och Magdas incident med att tända eld på bordet gjorde Daniel en avståndscirkel till oss inför vår andra utgång :pOch efter den kvällen så kan man ju undra hur två tjejer kan dricka så mkt sprit utan att varken spy eller däcka, de är bannemig ett under asså! Haha och i går så var vi inte långt efter heller hahha! Man kan inte bli alkoholist om man är två... hoho, tur de ;)

Så här bra är jag på att ta kort på mig själv, kapa mig själv på mitten, haha nä då de fanns bättre kort från de kvällen, men tyckte detta va charmigt :)

Sedan fick jag ett ryck här då jag insåg hur sjukt billigt de är att baka eget bröd och student som man är så är allt billigt bra :p Då jag bakade två satser ciabatta, en lite nyttigare sats med grahamsmöl och en sats med vanligt mjöl:)Sedan har jag även fått för mig att göra tre stycken tavlor i form av bilder på Nalle Puh med hans citat... Och avslutar därför med dagens citat som en förhandstitt på mitt första utkast till en av tavlorna jag skissat lite på :)


Söker smärta..

Nu förtsår jag varför Magda tog bort sin Facebook... Hon har berättat de innan, men jag har inte riktigt fattat hur hon menat... Hon menade nämligen att hon avslutade sitt medlemskap på bla facebook pga att man får veta massa saker som man inte vill veta... Sen var det endel annat med, men just de förstod jag inte.. förnsen nu...
Undrar om man är så som människa att man är för nyfiken för att låta bli att få veta... Man tittar hellre efter även om man vet att de kommer smärta, än att man låter bli och lever i ovetskap.. 
Kanske dax att gå i Magdalenas spår..

Annars så är jag sen idag nu åter i Göteborg och ler lite varje gång jag kommer hem... Har möblerat om och det blev mkt bättre.. Mkt ljusare och mkt öppnare... helt enkelt mkt bättre :) Och det bästa är att de kommer bli ännu bättre snart :)
Svenska Hits..

Ja gårdagen var sjukt trevlig.. Lite Singstar innan vi drog oss in till kvällens underhållning i form av Svenska hits sittning. De spelades gamla och nya Svenska hits live till en publik som var oslagbar... Folk, mest 40+  are, stod på bord och stolar och ja alt om fick dom att bli lite högre för att kunna få sin röst hörd. De klappades i takt och sjöngs med i vad dom på scen erbjörd, underhållning på hög nivå..

Efter lite "drick dig full och ha kul lekar" var alkoholnivårn på en behaglig nivå under kvällen och det erbjuds lite försök till bugg, observera, Försök till bugg ... Slutade även med lite öl i håret på vissa efter några " Botten upp och resten i håret" Vissa har fått erfara detta mer än andra ;) Själv slog jag på stort och tog hela vinflaskan :PHan på scen hade sjukt sexiga byxor på sig förresten, speciellt då man såg dom framifrån :PAvslutar med en bonusbild på lite mys och stretching i stallet med Bizze :)Dagens citat blir därför lite hästinspererad, precis som den sista bilden...

"En häst utan ryttare är fortfarande en häst, men en ryttare utan häst är bara en människa"


Dagens citat...

Kvällen invigs med ett glas vitt vin från utlandet dvs Åland :P Och kommer avslutas med grogg från utlandet dvs Åland... Sedan bär det av till det bästa av de bästa på Söndagar, Ålen, Hajen och barfolket på spritluckan!

Därför tycker jag dagens citat blir massa passande .... " Man kan inte bli alkoholist om man är två".... Magda och Camilla och för att det är Söndag så firar vi med ett amdra citat som är passande... " Kööööör bara" ... Magda

En ridtur på en bomb i kylan..

I dag var jag åter i stallet igen efter lite julledigheter och så :) Dagen till ära var det -9.6 grader SVINKALLT då vi kom till stallet. Bizze var inte riden nästan nått pga kylan och att de är så hårt i marken, men jag klättrade upp på odjuret och tog mig ut till ängen för motionering av min lilla bomb... Som tur va exploderade aldrig bomben utan vi fick en trevlig ridtur på ängen, och på vägen hem kom även solen fram :)

Bizze tyckte de va lite kallt om lilla näsan..Med dubbla leggings under ridbyxorna, två luvatröjor, en undertröja, en säkerhetsväst, ett linne och en tjock vinterjacka... Ja med så mkt kläder då kan vem som helst se ut som en michillingubbe :PDagens citat.. "Ett liv utan sorg är som en tavla utan skuggor" ... Frank Prane

God fortsättning...

Ja då får man välkomna det nya året, året 2009 .... Hur galet är inte de egentligen, redan 2009...


Detta innebär att det var:


25(!) år sedan jag föddes
18 år
sedan jag började rida
18 år sedan jag köpte sköldaddan av Conny
15 år sedan vi flyttade till Skåne från Hallstahammar
13 år sedan vi flyttade till Sundsvall från Skåne
10 år sedan jag fick min första egna häst Queen Shara
9 år sedan jag fick min andra häst Lightning
6 år sedan jag Sålde min stjärna Lightning
6 år
sedan jag tog studenten
6 år sedan jag flyttade till USA från Sundsvall
5 år
sedan jag flyttade till Belgien från USA
5 år sedan jag flyttade till Göteborg från Belgien
5 år
sedan jag började på Chalmers
4 år
sedan jag började på Kemiteknik, Chalmers
4 år sedan jag vann Fröken Majblomma
4år sedan jag började Bugga
2 år sedan jag började rida Bizze
1 år sedan jag var i Egypten


och i år...tar jag examen i kemiteknik
...reser till Brightion
...påbörjar min masterutbildningDagens motto... Jag backar endast då jag tar sats...


RSS 2.0