Ny lägennhet och ensam hemma..

Idag är jag och Terence ensama hemma eftersom Älskling är i Tyskland.. Idag har jag faktiskt även tid att lägga några minuter på min stackars blogg... inte blivit mycket av den varan på senaste, vart  mycket galet att göra nu den här veckan.. Hade hoppas på att få umgås lite med Magda i dag, men hon har llixom skola på kvällarna och jag på dagarna så de går sådär:P

Jaaa snart är den vår på papper oxå :) Vår nya lägenhet! 72 hela kvadrat med balkong, tvättmaskin, torktummlare och fördraget för diskmaskin ( som kommer installeras) Jätte fina tapeter och gigantiskt kök och vardagsrum! Grym är den!

Här ska vi bo :)

Sååå ja!

Fasen va de blåser... Jag och doggen har en riktig hemma mys kväll i kväll.. Är skönt att ha sällskap då det blåser så här, jag gillar inte då de blåser.. Antar de ät sviter från skåne kanske då man hörde alla historier om hur takblåste av till höger och vänster.. Hoppas vi har ett starkt tak..

I Onsdags va de dax för hundkurs nr 2, och detta var en hel omvändning från första gången! Första halvan va la typ sådär.. min hund sprang överallt och va helt irrig i kolan... Tills  i skulle öva sittande och liggade.. alltiså stanna kvar i sitt och ligg... Min hund va bäst! Han va satt där å låg där å vänta! Gulle.. Sen började de ösregna och vi tog pause... Och efter de förvandlades mitt hoppande studsande monster hund till en elitlydnadshund.. Nä egentligen inte ens i värheten... men han gick fot då vi trönade möten med den stora bernen sennen han ville döa sist... Gick fot på slakt koppel med blickem upp mot mig hela vägen... tror tränaren va lika förvånad som mig.. Va hände lixom?! Haha underbart! Överlycklig Camilla som lämnade plan!

Ska försöka få nån att bilder nån dag så ni kan få se hur de ser ut :)

Nu skall jag krypa ner i soffan igen brevid min lill dog :) Han sover så sött efter vår promenad alldelles nyss :)


RSS 2.0