Engelska

När man har 7 rapporter att skriva så blir det lätt att man i mellan åt glider i väg i tankarna... Idag gled mina tankar till engelskan och lite roliga missar man kan göra, som vi får låta bli att göra då vi drar Anna ;)

Tex är det tokigt dumt att gå in i en affär och be om att få köpa "a dress with pricks on" de kan missuppfattas grovt..
Och om man vill låsa in något i en box skall man absolut inte säga " I need a fack please "  dtta kan även det misstolkas av en renodlad engelsman, eller ja egentligen vem som helst :P

Annars finns det kanske många roliga direkt översättningar på städer..
Mina absoluta favoriter är ju

"Here sneezed duck" ----->Härnösand
"Live long time" ------------->Borlänge
"Elevator nobody"----------->Hisingen

Annars så hade vi en gasläcka idag och larmen gick "Brand och gasalarm, var god gå till samlingsplats.... Fire and gas alarm, please..." den har man hört så de räcker idag... så vi stängdes in tidigt i morse och fick snällt vänta tills faran var över och vi fick återgå till våra kontor, lite läskigt var de allt.. Men nu är allt bra och vi fick återgå till våra kontor efter ett tag :)



Kommentarer
Postat av: T

Hey. Nyexad från Info PR. Jobbar på 2Blå i sommar, ska ner och se Springsteen. Sen bär de av till Australien och working holiday! Kommer bli grymt :-) När jag återvänder sen är de sthlm eller gbg som gäller. Om de blir Sverige. Själv då? Vad är planerna? Allt väl med Edith, Lasse och syrran?

2008-06-17 @ 18:07:53
URL: http://thomashansen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0