Telefon intervju och flyg..

Om någon timme skall jag ha telefonintervju och om några itmmar påbörjar jag och Anna vår resa... Galet Galet! Skall blir en upplevelse att sova på Stansted.. Men va fan när jag tänker efter har man ju faktiskt sovit på endel flygplatser bland annat Atlantas flygplats där vi spenderade 12h ! Så detta skall nog gå bra, de är lätt värt varende timme utan sömn! :)

Ser så sjukt mkt fram i mot att träffa mina älskade saknade underbara vänner igen.. De väker i mig så mkt saknar jag Er! De är lite konstigt att ju närmare man kommer att man skall få träffa Er ju mer saknar jag Er... Vet inte hur ja har klarat mig utan er faktiskt.. Skall bli sjukt kul få röra benen i buggens grundsteg igen och bli förd av min underbara danspartner Peter my honey! Och få träffa Sussi igen och alla andra djur som människor på gården skall bli underbart, att Sedan Rasmus fixade en cortegefest biljett till Sussi de är ju ännu mer underbart! Ser även så klart fram i mot att få träffa min syster igen även om de va alldelles nyss vi sågs ;) Kanske man även får se till en Lill Anna på festU sen om man har tur och kanske kanske en gammal CCC:are eller två :) Sedan står den bästaste av alla och väntar på mig på flygplatsen på Tors morgon... Kan livet bli bättre?! Är bara Magda som saknas :)

De va nu 3 år sedan jag var med i Cortegen och snart 5 år sedan jag började på Chalmers, hur sjukt är inte de!? De är alltiså nästan exakt 5 år sedan jag och Sara intog Göteborg!

Valborg...


Cortegen 2006..
Vagnschef i VITrock, hur fan gick de till ;)
(Behöver jag tillägga att denna snygga pose va med i TV4a lokalnyheter?  illa!! )

Nu skall jag hem och göra mig redo för att Akzo ringer!

Vi ses snart igen Svea, jag har saknat dig!


Update..

Så då har man precis lämnat av Linda och mamma efter deras Brighton besök... Blev en hel del spenderande timmar på Primark vill ja lova :P Va där i 3(!) timmar första dagen bland annat ! Men en hel del fynd gjorde så de va de värt :D
Sen blev de ärven en heldags utflykt till Eastbourn under lördagen med stopp vid Seven Sisters, Birling Gap och Beachy head :) Mycket vackert åter igen!

,
 

blåste som fan där uppe, men de va de värt!
Efter vår utflykt lämna vi mamma på hotellet och gick ut :) (Enda bilden sis inte gör nån ful min, de är hon annars ganska bra på heheh men så klart tittar Jag och Karin åt helt olika håll haha) Klassen :DOch ja okey här kommer den utlovade Salsa Bilden, först lära sig grundstegen...
Sen skulle man tydligen dansa TÄTT, som sagt han va Italenare, de säger väl allt ;)Och vet ni, snart är de valborg!!!

Salsa och jobb

Nu ni börjar det rulla åt rätt håll igen.... upp och hoppa here I come! Hehe...
Igår fick jag dansa salsa, de va faktiskt sjukt kul, de e en jäkla intim dans må jag säga, eller ja iaf de jag fick uppleva igår *skrattar* och deras snurrar och annonseringar till turer kan va helt lika våra eller helt tvärti mot och dom som är tvärtimot är skitsvåra att lära sig då de gamla sitter i ryggmärgen! Men kul va de, även om de va sjukt svårt för en stel pinne som mig mig, men vissa studenr hängde jag faktiskt med, och fick även beröm av Pasquale, sen om de är för att han är italenare eller för att jag va duktig de låter jag vara osagt ;) bilder kommer vid nästa internetbesök :D

Annars så ringde Akzo idag och troligen (håll tummarna) har jag ett jobb där inom REACH... hon ringde alltiså mig i dag och hade fått en öppning på ett jobb och tänkte på mig eftersom att jag är intresserad av miljö... från att inte ha nåt, från att ha planerat att kanske bo hos pappa på en öde ö 20 min med bil från resten av omvärden till att nu kanske stå med ett jobb inom miljö på Akzo, fan de är helt ofattbart! Skall förhoppningsvis dit på tors då jag besöker svearike! Håll alla tummarna ni har!


Sen så älskar jag fortfarande Nalle puh, vi är lika jag å Puh.... Lyssna bara på denna: "Att kunna stava är inte det viktigaste. Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till tisdag."

Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


När vi växte upp, lekte livet,
vi var evighetens hopp.
Det var helt självklart att vår
framtid skulle bli,
oförbrukat fri.


Somrar svepte fram,
jorden värmde våra fötter där vi sprang
Rågen gungade, och gräset växte grönt.
Hela livet var så skönt.


Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.


Frusna på en strand,
Flög vi med drakar medans
tiden flöt iland.
Vi var barn som ingen ondska kunde nå
himlen var så blå


Nu tar molnen mark.
Jag var förblindad av att solen sken så stark.
Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.


Himlen är oskyldigt blå,
djupaste hav likaså.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för.
Älskling, jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat, oss in i en vrå.
Är himlen så oskyldigt blå 

En helt underbar låt som jag hoppas någon kommer sjunga för mig och alla mina nära och kära under ett välldigt speciellt tillfälle i våra liv...

 


Seven Sisters

Idag har jag och Anna vart på utflykt för fem pund , sjukt bra utflykt med, huuur vakert som helst! Seven sisters är beläget ca 1h bussresa från Brighton och består av sju vita klippavsatser mot havet.. Vi fick veta att ingen entligen vet varför detta kallas för The Seven Sisters men att man tror att de från havet ser ut som sju systrar dvs sju nunnor med de vita och svarta kontrasterna... Sjukt vacker va de iaf, vi gick rutnpå sidan men var även uppe på två av klippavsatserna!

Bilderna får beskriva vår upplevelse...

Från sidan...Uppifrån ena klippavsatsen....Bergsklättrarna är uppe!!Inte utan svindel tog
jag mig ut på en av klippavsatserna!


Vår picknickutsikt :)
Inget speciellt..

Har lixom egentligen inget speciellt att säga egentligen här.. allt nytt är slut och vi börjar vänja oss med att spisen är skitig at Koreanen kissar på toalettsitsen, att ugnen inte har nå handtag och att man inte kan gå i lägenheten utan skor..
Vi har tilloch med vant oss vis att gå 30 min till ett köpcenter för att handla billigare mat än i stan... idga då vi kom hem va ryggen halft av och fötterna sved så jag ställde min axelväska på vågen för skojs skull... haha 9.5 kg vägde den! inte undra på att man har sne rygg :P

Annars kom jag på en annan sak jag glömt att berätta.. När i åka hem frn London i helgen hade vi en sjukt rolig busschafför, länge sen ja skratta så mkt åt en busschafför ( skulle va han i sundsvall då som körde tre varv i rondellen :P) Han berättade reglöerna för bussen på ett litet speciellt sätt kan man ju säga, höll la på en 10 min hahah! " längst bak i bussen har vi ett litet rum kallad toalett, muggen, toa, skithuset.... Denna är stor nog att rymma två personer så ja de är ok att ta med en vän... Om man inte har någon vän med isg så får man även ta med nåfon man inte känner... MEN kom ihåg att fråga först, att inte fråga i det läget klassas som oartigt! Och en annan sak att komma i håg, Nej betyder NEj..." haha ja s höll han på hur länge som helst, helt underbar va han.. en annan höjdare va då han skulle berätta att man inte fick dricka öl på bussen... " Om ni är sugna på att dricka öl så kommer ni fram till mig och säger " Simon I would like to have a beer pleace", och då kommer jag snällt stanna bussen så att du kan kliva av och sätta dig till rätta och öppna din öl, men håll en hand ledig för att vinka åt oss då vi lämnar dig ensam i vägkanten och kör i väg"

Annars ringde dom om ett jätte bra jobb i dag som ja inte kunde ta :( Dom ville ja skulle börja 1a maj samt komma hem på intervju och de går inte ihop asså :( tyvärrr... tur de " bara" va ett  extrajobb... men ett sjukt bra sådan... så lite surt va de... Får hoppas de kommer fler chanser!Back in Brighton :)

Jaaa då va jag tillbaka i Brigton, eller nä jag va tillbaka i Söndags eftermiddag egentligen, men då hade jag fullt upp att ligga i bubbelbadkaret på hotellet med ett glas vin :D grymme va!! Har iaf haft fem underbara dagar, dom bästa någonsin tror jag!

Londonhelgen va grym, fylld med massa gd mat och en hel del vin må jag med erkänna, men de måste man unna sig då man är på semster eller hur! För visst fan va vi på semester! Även om de regna mest hela london vistelsen så va vi nöjda :) Utgång med Anna och Albert vart de på Lördagen, mycket trevlig kväll och natt :)

Jag har egentligen inte så mkt mer at säga, har fått trådlöst internet nu på skolen! De va på tide kan man ju säga, så nu kan ja nog skrive lite oftare :) De e bra! Fortsätter att söka jobb, men de går segt, finns inte så mkt tyvärr, hoppas lite på ett hästjobb utanför Götet, får se :) Kan bli Stockholm i sommar med men än är inget bestämt!

Tillbringade mycket tid i Hyde Park eftesom vi bodde i närheten :) Denna bilden är dock från en vecka innan, men same shit, bara lite mer blommor på träden denna helgen :)

London..

Ja i Lördags va vi i London på en guidad tur under hela dagen, vi gick igenom hela London och kollade på allt man som turist skall se :) Jätte bra giud som verkligen visste när man skulle vara på plats och vars man skulle stå för att få se allt :) Nedan följer lite bildbevis :)

Först innan alla turistbilder  måste jag bar visa bilden från min sedan i lördags FAVORIT affär ;) haha man togs nämligen i mot av denna vackra skapelse ...Vi fick även se vaktbytet :)och vaktbyte till häst..piccadeli circus
"London baby!" / Joey

London -- på återseende på Tors!

Jag langtar hem..

Vissa dagar vill man bara gomma sig under tacket... Idag langar jag verkligen hem, hem till mitt slitna kok, hem till min lilla soffa och min stora tjocka TV  och min dvd spelare utan marke av Sony elelr samsung... Sant kanns sa sjukt oviktigt just nu nar man lever som vi gor nu.. De ar val nar man bor sa har som man inser hur bra man har de egentligen.. Hemma far man iaf ha de rent da man stadat, de gar att anvanda ugnen, man kan fa ljummet vatten genom att vrida pa en kran da man vill tvatta handerna, man kan duscha i varmvatten pa kvallen om man vill, man kan titta pa tv nar man vill, man kan titta pa film om man vill eller man kan ja gora de man kanner for just da man kanner for de...

 Tolka mig ratt, vi har de kanon med vadret och allt sant ar verkligen underbart, lektionerna ar jatte bra, laget pa lagenheten ar kanon ja egentligen ar allt kanon.. men ibland langtar man bara hem...
RSS 2.0