De går int alltid som man vill..

Jag fick inget jobb på akzo, dom hade dragit in typ alla sommarjobbare där jag varit. så även i piloten tillochmed... Så ja nu vettefan hur de här ska gå, men jag får hoppas på att det kan gå att hitta nå extrajobb istället samtidigt som mina stuier i somma rå till hösten...

Min dator gick även sönder IGEN i går.. så nu måste ja skicka iväh skiten till tyskland igen... galet fick ju en helt ny i januari för att den första tok dog! kul, datorn är ju min enda kontakt me omvärlden å mina nära  å kära hemma.. Nu har jag fått låna annas dator iaf för dagens webcam dejt :) , gulle henne!!För att sluta klaga så skall jag nu visa lite bilder från helgen ist :)Härliga skratt va ! :)En dag på stranden igen, underbartväder i dag :)Får även visa de fina byxorna ;)Haha många egobilder blev de, men vafan de ju min blogg ;) Ni får stå ut ;)
Annars håller jag på att föra mina uttryck vidarehär i Brighton , jag har redan påbörjat att föra vidare uttrycket " Jajameeen" och "shopp shopp" :

Snart får jag Sverige besök, jag lääängtar!!!

Tiden rullar på..

Galet egentligen att vi i morgon varit här i 2 veckor, tiden bara rinner iväg :) Vardagen börjar arta sig här i Brighton nu, både jag och Anna trivs ypperligt, även om vi visst saknar folk hemmifrån... vissa mer än andra :p

Ikväll skall jag och Anna göra hemmabakt Pizza till Robert och Julia, båda från Tyskland :) Till pizzan blir de vin och öl och sen skall vi förhoppningsvis skaka rumpa :P Julia hade vai´rit på utestället vi planerat att gå till i veckan och som blond fick man tydligen vara på sin vakt :p men de ska bli kul :)

Nästa helg har vi planerat en guidad londontur med Robert och Jula och helgen efter de får både jag Sverigebesök och Anna svenskt Norgebesök  :) Ser jag verkligen fram i mot, då blir de 3 nätter i london och 2 nätter här i brighton :) Sen v 17 kommer min mor och Syster ska oxå bli sjukt trevligt :) sen fyller anna år helgen efter de, sen kommer Annas föräldrar och kanske även jag får besök då ja me :) Sen åker vi typ hem, alla helgerna redan planerade haha! galet :)

Sist vi drack öl eller ja sist Robert drack öl, upptäckte vi en ganska konstg men komisk sak.... här har dom bollar i ölen, innuti burkarna haha! ja de är sant, de sägs att de är till för att ge mer skumm, men jag tror de är nå trick för att man ksall luras å tro de är mer öl i burek än va de är!!!Va lite meck att få ut den :PMåste även lägga in en närbild på våra fina stekplattor ni ser i bakgrunden vid Robert som jag och Anna har SKRUBBAT! "Typical English style"Jag söker sommarjobb..

Ja som en idiot söker jag verkligen allt ja kan komma på och se, men de är fasen snustort på arbetsmarknaden nu! Hoppas fortfarande lite grann på att de finns en chans att akzo får ta in en sommarpraktikant på avdelningen jag var i sommras, får dom inte de så ja då får vi hoppas på nå av de 100 andra jobben jag sökt.. men varför skulle dom välja nån om dom inte kan träffa innan dom änställer... när dom troligen har hur många sökande som helst dessa tider.. jag är ju lixo lite fats här i brighton, liiite långt att åka hem en dag för att gå på en intervju... Nu kan jag inte mer än at hoppas! Annar vettefan... på med höga stövlarna och Rosenlund nästa eller? :P

Nä nu ska vi sluta va negaiva och va lite positiva istället... Men de kan va svårt i bland, speciellt när regnet och blåsten dragit in över Broghton.. Men efter regn kommer solsken eller hur?! Tur jag har några vackra solstrålar kvar i mitt liv iaf, jag lever för er!

Jag lyckades iaf pruta på en sjal som jag har suktat efter i 2 v nu :p kostade 5 pund först.. och d etyckte jag va lite dyrt.. så idag då ovädret drog in, reade dom ut dom ( dom säljs i sånna rullande stånd ute utan tak) för 3 pund, men jag prutande ner den till 2.60 istället, för dom had eingen växel ;) Så jag fick alltså denna mönstrade fina sjal för 33 kr istället för 62 kr, de va ett kap ! Ska se om ja kanske kan fånga underverket på en bild i framtiden ;)

Vi har även sen sist besökt Royal Pavilion som vi typ bor granne med :P mycket vac

    *etttypisktturistkortsvarning*En dag i solen :)En bild säger mer än tusen ord... Här bor vi...

Mer bilder :)

Jaa ni jag kan bara fortsätta att peppra er med bilder för de är så underbart vackert här att de går inte att ebskriva med ord... INte ens kan man fånga allt på bild men man kan ge er en liiten strimma aning om hur vackert de är! Vi har precis testat Mc Donalds gratis trådlösa och funkar kanon :) Kom precis hit från en tur på stranden 2 min promenad frånj lägenheten :) Suttit där längst en vägg i bara linne i 2h och lyssnat på ljudbok! underbart!!

Ovanför strandpromenaden finns en gräs och stenpromenad med :)Här är  på bryggan ut till Brighton piren som jag visade bild på höromdagen :)trandpromenaden igen :)En uteservering på smågatorna jag pratat om innan :)En mysig gränd med massa småaffärer :)Vår klass :) 3 tyskar, 2 från japan och en från Turkiet :) och vår lärare lägst ner till vänster :)
 utsikten från vårt köksfönster :)
Well my friends that´s all for today :) Enjoy youré Swedish weather, we will enjoy ours for sure ;)
Brighton update..

Nu har vi äntligen hittat ett ställe som har 45 mins WiFi Access om man köpern en cola , vilket passa mig kanon ;)
Lite bilder har tagits under dessa dagar i soooliga Brighton..


Börjar med en bild från strandpromenaden i Brighton :) Strandpromenaden är helt iunderbar och ligger bara några miniuter från vår lägenhet! Samt en bild på stranden från pren där det finns lite karuseller och grejjer, massa fint!!Nedan kommer då en bild på piren som ligger några minuters promenad från vår lägenhetn :)Sist men inte minst en bild på mig och anna utanför skolan!Nu har mina 45 min gått och ja har 2 min kvar!
Ta hand om Svea!Snabb Brighton rapport :)

Brighton ar jatte fint, var skola ligger precis vid strandpromenaden och pa gangavstand till bade vart boende och shopping :) Vadret ar verkligen underbart!! Sol och alla gar runt i bara trojor, jag och anna har dock skinnjackorna pa, sa varmt tycker kanske inte vi att de ar, vilket dock engelsmannen verkar tycka :) Haft var forsta lektion idag, var spannande att s ev aman skall lasa med for manniskor, kan nog bli bra detta :D Boendet var val inte riktigt sa som vi hade trott dock, vart rum ar fint, dock inge las pa dorren sa maste hitta pa na satt att lasa in vara vardesaker som dator mm.. men de loser vi :) men koket och toalett var katastrooof! saaa ackligt, kan inte enas beskriva... och inget lyse pa toalette sa jag och anna far vakta at varandra :P Skall forhoppningsvis fa detta fixat i dag :) Bor med en tysk kille som verklar helt ok men sen finns de aven en kille fran turkiet som har massa vanner med sig som raker inne, sa daaar tycker tillamed jag... Men allt som allt har vi de verkligen kanon! Vadret som sagt, UNDEBART! Ta hand om er dar hemma!

Dotter med barn, blåsning!

En gång för länge sedan eller ja iaf 2004, träffade jag en kille vid namn Mats.. Han jobbade på volvo och hans arbetskamrater hade tydligen fått nys om att vi träffades... Så dom skickade in ett tips til radiocitys Luringen hos pratar sån sjuk uuur göteborgska, men ja kanske inte nåt man tänker på då man just fåt reda på att man skall bli pappa på telefon kl nio en fredagsmorgon :p

Håll till godo!!


>4 dagar kvar...

Ja nu börjar de bannemig bi gryyymt  nära, tror inte riktigt man ha fattat de.. Jag försöker i hop om att övertala mig själv, övertala alla andra om att de kommer bli lätta veckor då jag är borta, och att de knappt kommer kännas som om jag inte är där.. Men jag vet att jag kommer längta hem vissa stunder och sakna vissa väldgt mycket.. Men samtidigt vet jag att jag verkligen vill göra detta och att det kommer bli grymt bra!

Isag fick ja även, men hjälp av Daniel en ny mobil av 3 :D Jätte söt vit och röd och i hela England har man 3, vilket innebär tat jag kommer inga för samma taxa som England i Sveige som jag gör nu mellan Sverige- Sverige! De gillar ja för de är alltid en speciellkänsla att hlra npgons röst, msn är bra men man kommer aldrig så nära som man gör då man får hör  någons röst... Och nu kan ja ringa grats till alla med 3 :) Superbra! 6 av 5 toast , minst!På Fredag ha jag tenta, galet!

Dagens citat "Snap" / Rasmus

9 dagar kvar..

Jag fortsätter min nedräkning och skall försöka att fram tills jag åker skriver lite oftare, har vart dåligt med de nu, men jag har nog aldrig haft sånt fullbokat schema som dessa dagarna... Vet inte hur jag varken orkat eller hunnit göra allt.. Men jag har fått mycket hjälp och uppmuntran och det är ja innerligt tacksam för.. verkligen!

När jag skrev den där senaste meningen så fick jag en tanke... Hur visar man egentligen tacksmhet, om man llixom inte har chansen att ge något liknande tillbaka... De är svårt, hur många gånger man än säger tack så känns de inte som om de räcker... jag ger nog hellre bort än at tar i mot, ja känner mig inte alls lika bra av att får saker som jag gör då jag ger saker och de är uppskattat, men ibland kanske man måste tacka ja till hjälp...

Annars så är jag nu inne på att läsa inför den sista inlämningen i teknikhistoria... Huga den kursen som man trodde skulle bli lätt har ju styrt mitt liv de senatse 7 veckorna... får hoppas resultatet av de hela bli bra oxå, då kanske men bara kanske de va värt de.. Men jag vet lixom inte hur man gör då man gör nåt halvdant, får jag en uppgift så gör jag den alltid fullt ut... Jag har verkligen fösökt att ta de lite mer lugnt nu denna läsperioden för att jag lixom inte behöver dom här poängen egentligen jag läser de för att de är ett intressant tidsfördriv , men de går inte jag kan inte låta bli att kasta mig djupare och djupare in i de tills jag känner att jag lagt ner så mycket jobb att de vore dumt och ge upp nu..  där är jag nu och behöver därför skiva en bra sista uppgift i teknikhistoian nu, om inte annat för min egna skull...

Kalla mig galen, för ja de är nog precis vad jag är..Dagens citat är en gammal goding från tiden från förr med Sara... " Äch de duger i krig och Göteborg" 

10 dagar kvar och dax för nedräkning..

Nu är det mindre än 10 dygn kvar innan jag och mina Annor slitter på planet till London!
Har varit dålig på tat uppdatera bloggen de senaste, men mycket har hänt och kreativiteten har varit lika med noll... Men ja kankse kommer den tillbaka desto närmare resan närmar sig..

Nu sedan typ en vecka tillbaka bor jag på Sussies övervåning i hennes hus, mycket snällt av henne att låt mig låna denna fina vånging :) De är verkligen guld värt :) tok skönt at5t kunna vara i stallet å pyssla som avkoppling och sen bara traska in och göra de man ska, ist för att sätta sig på en buss i en timma hem sne...  Dock är de l´ång resa till å från skolan.. men endel eldstjälar hjälper mig i bland så jag får åka bil *tackar* Min hyresgäst i min egna lägenhet verkar iaf trivas och de glädjer mig, kommer bli bra detta :)

Annars så börjar tentaångesten rulla in och det blir mer å mer och migränen har kommit som ett brev på posten.. som vanligt..
De var iaf en liten uppdatering från mig, så dom som envisas att läsa denna blogg vet om att jag lever!
Skickar en speciell tanke till Magda som nu intagit Autralien :)

Dagens citat... " Envisheten är det ända sättet att tackla sin egna dumhet " Camilla Bergquist

RSS 2.0