Bilder

Ja de är bara att erkänna! Vi har bränt oss, hahah! Galet men vi har haft de underbart! I morgon åker vi åter hem mot Svea rike!

Gänget
strandenApa äter banan, försökte även få tag på vår coca cola!
Fler bilder kommer :)
Thailand

Flygresan hit gick kanon, var jätte skönt att flyga över natten, gjorde att de inte kändes lika långt. Även om man kanske inte sov så mycket så var de nog en fördel för inte va vi väl trötta då vi väl landade i Thailand för första gången, men inte kändes de heller konstigt att sova kl 14-15 svensktid heller för d var vi helt döda efter några timmar i solen och med den konstanta 37 gradiga värmen.

Idag har vi bytt hotell till ett 3.5 tjärnigt jätte fint hotell i samma område av Krabi som de första, Ao Nang. Här bor vi med pool och gångavstånd till stranden och long-tail båtarna som tar oss till öarna. Priserna här är sjuka. Från det första hotellet till de andra tog vi en moppe taxi för totalt 20 kronor och då hade inklusive dricks! Igår åt vi en middag ute inkl dricka för 100 lappen! På hotellet här har dom även happy hour mellan 15-17 då man får två för en på drinkar, serverade direkt till ens stol vid poolen, för totalt 34 kronor! Helt sinnes sjukt!

 

 

Vi har varit väldigt försiktiga med solen och smörjer in oss som gamla pensionärer, men de kan vi nog skratta oss lyckliga åt för träffade en svensk kille förut med blåsor på axlarna.

Allt som allt är vi väldigt nöjda med våran semester hittills och tror den bara kommer bli bättre. Första timmarna var jobbiga med den konstanta värmen men i dag har det känns mycket bättre och vi har kunna njuta i fulla drag. Vi har dock varit mycket dåliga på att ha med kameran ut men vi skall bättre oss på den fronten J

Nu har vi precis duschat och skall snart ge oss ut och äta middag på stan i Ao Nang!
Hoppas alla mår bra där hemma!

 

 

Hotellets pool :)

 

 


Sista minuten

Ja i Söndags morse då Rasmus satt på flyget hem hittade jag äntigen efter ett dygns konstant letande (med hälp av mor och far) och räknande, en resa som föll sig ok ihop med våran ekonomiska plan! Det hela slutade med en Thalandsresa, till Krabi fär att vara exakt! Vi åker redan på Onsdag, dvs i morgon! Skall bli sjukt skönt att få komma bort från detta svenska, uräskta uttrycket SKITväder!

Så nu är de total panik på att hinna plugga, packa, inhanla alla nödvändigheter, gå hundkurs, hitta nån som tar hand om tiger... Städa, tvätta.. ja de kan bara ana! Men snart ligger vi som plattfiskar på stranden, då är de värt allt slit!
Städat bort de gamla och in det nya!

Ja idag har vart en städardag, storstädning fick helt plötsligt en helt ny mening, för de vill jag lova er idag var de STORstädning, råka tillochmed flytta om en möbel i köket av bara farten, blev kanon ! :) Det luktar underbart då man kommer in i lägenheten nu , me llike! Man mår så mycket bättre när man får ha de rent omkring sig, men då de är tentavecka då orkar man lixom inte! Tack vare diskmaskinen hade jag för en gångsskull iaf inte ett bärg av disk efter tentaveckan utan de var bara att plocka ur diskmaskinen, smidigt värre! Golvet är iaf skurat, listerna torkade ala Pappa varning, 4 ben borttagna från under soffan, allt är dammat och torkat och ja lite ommöblerat i köket , tillochmed skurat bort lite svarta Rasmus fingrar från de vita burkarna i köket med svinto, blen kanon bra :D

Sedan var även jag och lill Anna ut på långpromenad vid hisingeparken idag med Terence, hittade äntligen tavla med karta! eller rättaresagt gick man bara åt rätt håll, fanns de flera stycken längst vägen. Själva centralen för spåret va jätte fin och vägarna kommer bli kanon i sommar, nu var dom dock liite hala , men de borde la gå över snart! Längtar så efter att få ha barmak under fötterna igen! Faktsikt så kan man nu få gå ganska långa bitar med barmark nu även på hisingen, om man håller sig undan från skogen och trottoaren utanför vår port :)

Något annat som också är bortstädat är de gamla böckerna och anteckningarna, nu ligger ett nytt block i min skolväska redo för nya tag! Sedan är de ju fakstisk mindre än två veckor kvar nu innan jag åker till mamma och pappa och får påsklov! Ska bli himla skönt att få tillfälle att slappna av lite, man hinner ju inte riktigt de på de här dagarna man har mellan tenta och ny period.


Nu skall jag försöka knö mig under täcket där min hund ligger och vilar efter sista nattispromenaden.. Han är inte alltid så lätt att flytta på då han somnar, han är lite som husse på den fronten :P


Gamla vanliga Terence tillbaka

Efter två nätter hemma hos Sara , West och Troja och några timmar hos Linda och Lars då jag pluggade som mest resulterade i att den gamla vanliga Terence nu är tillbaka :) Kan även bero på en lite lugnar och mer tillfreds matte :) Men ett stort tack till familjen Partille samt sister och Lars!

Så nu tillåts jag efter att ha kastat snöbollar ex antal minuter om dagen samt efter att ha flyttat Terence säng att sitta vid skrivbordet och plugga..


Så här ser det ut idag..Lämnat bort min hund..

Nä de är inte så hemskt som de kanske låter.. Utan jag har så sjukt mycket att göra då ja har en tenta nu på måndag och en på Torsdag och Rasmus är ju i Mexiko.. Så man mår väl kanske inte helt 100 och de känner min stackars hund av och har de senaste dagarna varit jätte rastlös, trots långa promenader och snöbollskastande..   och kan inte finna någon ro, är jätte mammig och vill bara sitta i knät och då han inte får de sitter han på golvet brevid mig och gråter så jag kan inte plugga.. Så jag är precis hemkommen efter att ha lämnat av Terende hos Sara och West och favoritkompisen Troja :) Hoppas han kan slappna av lite mer där då inte jag är där och njuta av både hund och människosällkap.. Även om Sara och West tyckte de va lite knas med alla rutiner.. Han skall äta morgon och kväll, kl 19.00 på kvällen, lägg maten i blöt, använd gärna detta kopplet, sätt på han täcke då han ska ut... Haha listan är lång! Men allt för att min älskling ska ha de bra :)

Känns sjukt tomt och tyst i lägenheten, vet inte om jag skall skratta eller gråta... Kommer va bra för att jag får plugga men kommer sakna min lilla hund så mycket.. När tårarna är slut, vad gör man då? Man tar tag i livet och gör så gott man kan.. Vem vet ja kanske får hämta hunden redan i morgon bitti om inte sara och west orkar me han mer :P

Nu skall jag väl återvända till mina böcker eftersom att jag just missade e timmas kvalitativ pluggtid då jag var i väg till partille med hunden... Så klart hade dom även stängt av typ nästaintill hela tingstadtunneln på vägen hem så det tog en stund tat kommadit jag skulle.. Men tack vara en automatlåda klarade jag även detta :)

Lev väl mina vänner och njut ni som slipper tentaplugga och leva utan hund och sambo!
RSS 2.0