Bussbiljett bokad och korianer som knackarpa toalettdorren..

Jajamen da var alla biljetterna bokade infor min avresa hem mot Svea rike , kanns mycket bra :) Har just skrivit ut alla mina biljetter for lodagens avresa mot skavsta :) Har bokat en tidig buss tilll London for att fa traffa Anna lite innan jag aker mot Stansted airport :) Nu ar det bara en modevisning med nakna pojkar och gratis dricka pa Tors, avskedsol pa Fredag och packning som vantar innan avfard!

Annars har koreanska folk en liten jobbig vana eller ja alla aseater pa skolan nastan.. Om toaletten ar upptagen och det ar da uppenbart att nagon sitter dar inne (eller star for den delen) har dom en vana av att oavsett dra i dorren och knacka pa! Va tror dom skall handa? att man oppnar och fragor om dom vill komma ine?! Jag finner detta ganska irreterande men samtidigt komiskt vid tanken pa deras uttryck om man skulle oppna med byxorna nere och fraga vad dom vill hahah!

Vidare sa har jag och Anna raknat ut var snittkonsumtion av Keso har i england... vi kom fram till att vi fram till i Mandags atit 5 KG keso VAR hahah nu e vi inte langre lika sugna pa keso utan snarare lite acklade av oss sjalva :P
Kommentarer
Postat av: M

kanns otroligt knepigt att se dej skriva att du ska hem. for mej har du ju aldrig ens varit borta. missade ju nar du akte, och kommer ju missa nar du kommer hem. men om du vill aka hem later val det alldeles utmarkt att du faktiskt mer eller mindre ar pa vag nu.

2009-05-12 @ 19:46:49
URL: http://amadangel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha ... jobbigt där med asiaterna men skulle vilja se den ggn du öppnar och frågar detta !!! :D

2009-05-12 @ 20:49:32
Postat av: Rasmus

Asiater är en grupp människor som ursprungligen kommer ifrån asien. De äter ibland rå fisk, annars all mat som har kokts...helst av allt kokta skaldjur som blir till allsköns soppor. Sopporna serveras som de är, med halva kokta krabbor i t.ex. allt med skalet kvar. De kan också påträffas med att äta lök, och då gul lök, rå på smörgåsar. Kanske är löken först inlindad i ett salladsblad.Andra meningslösa fakta om asiater: De är den grupp av människor med de tunnaste hårstråna. Men det var på håret att jag inte fick med denna kommentaren.Asiater är som dem är....men vad man än gör så skall man inte "titta snett" på dem :P...och med denna ordlek så hälsar jag dig hjärtligt välkommen tillbaka till Göteborg, när du nu kommer hit.Massa kramar.

/Rasmus

2009-05-12 @ 23:26:04
Postat av: Camilla

Hehe nä ja vet de Magda, men jag kommer finnas hemma då du kommer hem, redo med en box Tanja, vare sig du är les spå att va full eller ej ;)Rasmus... Jag sa aldrig att jag hade kollat snett på nån, sa bara att jag anser det jobbigt då dom knackar på dörren då jag kissar! Med de välkomnandet kanske jag stannar i Sthml!

2009-05-13 @ 11:48:42
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Det är ju det att asiaters ögon ser ut som dem gör...det var ett ordskämt ala Göteborg. Att "titta snett".Välkommen till Göteborg!

2009-05-13 @ 17:29:03
Postat av: Camilla

Jag är inte dum Rasmus, jag fattade de jag med, men gillade inte att de lät som om jag tittade snett på dom..2009-05-14 @ 11:42:37
URL: http://catrool.blogg.se/
Postat av: M

nu fattar la jag kommentaren du gav pa min blogg. har inte varit inne pa ratt lange, eftersom internet ar svinigt dyrt har. sa nar jag laste din kommentar var min tanke "vem fan ar tanja".. =P

det tar lite tid innan det gar fort.

2009-05-18 @ 19:51:17
URL: http://amadangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0